2015. november 14., szombat

#prayforparis

azaz: imádkozz Párizsért!

Kétlem, hogy nem láttátok volna a facebookot, ahol mindenki profilképe átvált egy ilyen kék-fehér-piros árnyalatúra, hogy kifejezzék együttérzésüket. Én magam is megtettem, mivel úgy érzem, ha mással nem is, de ennyivel támogathatom őket. Ezúton is szeretném kifejezni részvétem mindegyik túlélőnek és áldozatnak, akik elvesztették a családjukat.
Tegnap történt ez a borzalmas dolog, hogy Párizsban több helyet is terrortámadás ért. A jelenlegi hírek szerint több, mint 150 halálos áldozat volt, emellett többen kórházba kerültek. A facebook- on mindenkinél látok csomó képet, miszerint ilyenek vannak: "amikor a fények városa sötétségbe borul, a többi város érte világít". vagy valami hasonló, nem jut eszembe.
A kedves-drága blogger-ismerőseim is csatlakoztak ehhez a "szolidaritási áramlathoz", és szinte mindegyiküknél megtalálható ez a kék-fehér-piros profilkép, bejegyzés, képek, satöbbi.
A fiúk is kiraktak egy képet, ahol a sydneyi operaház pompázik ezekben a színekben, ami rohadt aranyos tőlük. Arról nem is beszélve, hogy Snapchaten MyStory- ba is ilyen képek voltak kirakva, és face- n a franciák olyan aranyos dolgokat írtak nekik!
Remélem, hogy minden megjavul, és nem lesz több ilyen, hiszen semmi értelme! #PRAYFORPARIS! ~ kitartást, drágáim, reméljük, hogy hamarosan vége!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése