2015. december 20., vasárnap

ÁJ LÁV JÚ SZÓ MÁCCS!

Hi guys! ^^

Oké. Kezdjük az elején. Huh. Jó. Nem kapok fangörcsöt. Na jó, talán egy kicsit. De ne hari! :D
EZEN A KÉPEN CSAK ÉN HALHATOK
MEG! TI NEM! XDDD
Először is, EL SEM HISZEM, de a blog KIKERÜLT A JÓ BLOGOK TÁRHÁZÁRA! OMG! Sosem gondoltam volna, és huh, Barby (igen, az a Barby. Az ÉÉ (Édes Élet) és a FEO (Finding Each Other) írója) olyan aranyos dolgokat írt, hogy el sem hiszem! *-* Jujj, kiborultam... jó értelemben. :D

LINKY - mert megtehetem, hogy rakok a végére egy ipszilont. :D

DE,
aki lusta rámenni, és nem akar külön oldalt megnyitni, annak (olyan cuki vagyok) bemásolom, hogy csodálhassa. Muhaha! *-* Ezért a szóért meg ne haragudjatok, mert mostanában rászoktam. Egy cseppet. NA DE AKKOR LÁSSUK!

"Sziasztok!
Most egy olyan történetről hoztam bejegyzést, aminek az írójával egy ideje nagyon jóban lettem, de ez nem hatott ki az ajánló írására, vagy arra, milyen szemmel olvastam a történetét. Nincs mit köntörfalazni, Brynn nagyszerűen ír, és ez itt is meglátszik.

A történetről...
"Brynn Carrington: "Nem kaphat mindenki fényűző életet. Anyám nyomdokaiba lépve elkezdtem dolgozni egy sztriptízbárban, ahova csak a gazdagok és híresek járnak. Egy év múlva viszont rájöttem, hogy nem nekem való, de már nem tudtam eljönni... Túlságosan is kötöttek ide az emlékeim, amiktől szabadulni akartam..."
 Luke Hemmings: "Nem is tudom, miért mentem oda akkor, talán, mert elrángattak a barátaim. Mit vártam tőle, mit nem, nem tudom. Mindenkinek szüksége van segítségre valamikor, és neki pont akkor volt. Más volt, mint a többiek. Mindig is más lesz... Csak sajnos túl makacs volt, hogy bárki is segíthessen neki..."
 Egy személyiségzavaros lány története, aki egy sztriptízbárban kezdte el munkáját, miután eljött a családtól, aki örökbe fogadta, és egy fiúé, akinek nem is ott volt a helye azon az estén. Mégis másként alakult... Kicsit depresszíven, kicsit barátságosan, kicsit veszekedve, kicsit bizakodva... kicsit szerelmesen..."

Miért ajánlom?
Biztos mindenki olvasott már olyan történetet, ami egy sztriptízbárban kezdődik, vagy legalábbis belefutott olyanba. Sőt, volt egy olyan idő, mikor minden második blog erről szólt. Miért lenne ez különb? Mert a srác, ez esetben  Luke, nem egy vadállat, aki ezt ki is használja, hanem érző lény, aki segíteni akar a lánynak megszabadulnia ettől a múlttól, kiszakadni a terhek alól. Aki egy "Szia, tetszesz, járunk?" sztorit keres, az nagyon rossz helyen jár. A történet rendes alapokra van építve, mindennek köze van dolgokhoz, ami az írónő összeszedettségére is utal, és nem csupán történeti alapokra van állítva, hanem lelkiekre is. Komoly lelki okokra. A szemszögváltakozások miatt még jobban megismerhetjük a cselekményeket, mindkét fél érzéseibe betekintést nyerhetünk, így teljesen összeáll az egész kép..

ITT A FEJLÉCEM KÉPE.

AZTÁN EGY LINKY.

Egy magával ragadó történet, amit ha elkezdesz, készülj fel előtte vízzel és hidegélelemmel, sokáig ki nem mozdulsz a szobádból!
Puszi: Barby"

THIS IS SO CUTE.

Nagyon-nagyon szépen köszönöm ezt a sok jó szót, remélem, hogy nem fogod megbánni, ha tovább olvasod. Én, mint lelkes ÉÉ és FEO olvasó, biztosítani tudlak, hogy mindent megteszek azért, hogy jól szórakozz. És a kedvedért akár még Calum is több szerepet kaphat. :P
Aki nem tudná, mostanában elkezdtem fejléceket és háttereket gyártani gépre, (amiket megtekinthettek a facebook- omon vagy a deviantartomon) és azt kell mondjam, hogy végre nem félek kitenni a munkáimat. ÉS SOK EMBERNEK TETSZIK. Mekkora haladást értem el! Ahhoz kétség sem fér...

Még be akartam valamit jelenteni, de elfelejtettem...
JA IGEN!
Nem, még mindig semmi.
Ha eszembe jut, ígérem, szólok.
Hamarosan új rész!
ÉS MEGLEPI!
Ne feledjétek el, nemsokára megvan a 40 feliratkozó! *-* 

ÁJ LÁV JÚ SZÓ MÁCCS!

Ezért pedig megmutatom a legújabb művem. Amit kerek két másodperce fejeztem be.


4 megjegyzés:

  1. Kedves Brynn!!
    Gratulálok és nagyon jól néz ki kép amit csináltál!!!!! :D
    Puszi : Whitney Raven

    VálaszTörlés
  2. Én is csak gratulálni tudok, és a műveddel (ismét) bebizonyítottad, hogy fantasztikus művésznő vagy!!
    Ölel, Gab

    VálaszTörlés