2015. augusztus 31., hétfő

OMG! OMG! OMG! *O* *o*

Hi guys!

Hú, nagy hírem van a számotokra! Vagyis több is, de nem baj. Akkor kezdeném az elején, az unalmasabb felével: túl vagyok az évnyitón, elég kellemetlen volt bezsúfolódni a templomba, és a hosszú fekete nadrágom rátett egy lapáttal, ugyanis nem voltam hajlandó felvenni szoknyát. De ez már az én problémám. Holnap rendes tanítási nap -milyen borzasztó ezt leírni-, amitől feláll a hátamon a szőr, de ez van.

A héten megkapjátok a 12. fejezetet, és aki érdekel lett egy facebook- os csoport, amit el is érhetsz a kis ikonon keresztül, ami a chat fölött van! :) Igyekszem majd vezetni, de ne várjatok tőlem túl sokat, nem vagyok az a fajta ember, aki tartani tudja magát az elképzeléseihez.

A blog megnyert egy versenyt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Oké, tovább nem húzom a felkiáltójeleket, de ez igaz! És nem hiszem elllll! *oooooooooooooo*
A Stay Strong- on versenyt hirdettek, és jelentkeztem a "A legjobb 5SOS fanfiction" kategóriába. Nem tudom, mennyien voltak még rajtam kívül, de megnyertük a kategóriát! :3
ÉSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS...., ha valaki nem hinné el, mint én, annak itt a bizonyíték: ITT.
Ja, és még egy, ha még ezek után sem hinnéd el: :D --->

Jujj, cukraim! *-* És, ha jól láttam, kaptam még egy díjat Fray- től, de ezt nem hamarkodnám el, inkább várok a "jelzésre".
Nektek, drágaságok, hogy telt el a nyár utolsó napja? :(
Várjátok már az iskolát? Az osztálytársakat, barátokat, tanárokat? :)

Hatalmas ölelés,
Brynn :*

 

2 megjegyzés:

  1. Megérdemelte a blog, és persze te is, mint csodás írónőőő!!! Ezer gratu ♥♥
    Nekem hál' istennek holnap lesz évnyitó, és egyáltalán nem várom :/
    Ölel, Gab

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Gab!

      Egyem a szíved! :3 köszönöm a dicséretet, nagyon jol esik. Na es a te Boss c. blogodrol mikor hallunk ujra? Mar nagyon hiányzik :)
      Milyen jo valakinek! Nekem mar csak osztályfőnökik lesznek. :)

      Hatalmas ölelés,
      Brynn :*

      Törlés