2015. augusztus 19., szerda

#mégmindignemújrészsorry:( #deérdekelhet:)

A(z) Luke HemmingsFF.jpg megjelenítéseHi guys! :) 

Huha. lehet, hogy kicsit lázadtok azzal, hogy nem jönnek a komik, de el kell szomorítsalak titeket, még mindig nem hozok új részt egy darabig. Le kell telnie bizonyos időnek, hogy legyen értelme. Nos, addig gondoltam megosztom veletek az ötletem. :)

Mint tudjátok, (vagy nem) imádok írni, és fel sem merült bennem a kérdés, hogy esetleg ne írnék másik blogot. Amíg ennek nem lesz vége, természetesen nem nyitok/kezdek/folytatok, mert úgyis csak az lenne, hogy szüneteltetnem kéne - tapasztalat, lásd: blogger profilom, CAS (Close As Strangers)
De! Megvannak az ötleteim, hogy miket szeretnék, és megpróbálom majd megvalósítani őket. Ezen kívül még szeretnék a maradék három fiúról blogot, és Dylan O'brien- ről. Thomas Sangster még kérdéses, mert nincs ötletem hozzá. :)
Akkor: amelyik történet érdekel, ahhoz görgess, és olvasd el a tartalmát! (nekem személy szerint mind tetszik, de van egy nagyon nagy kedvencem. Nem mondom meg melyik, mert gonosz vagyok. :D) Nagyon rákaptam erre az If I Stay- es borítóra, és magam is gyártottam az újdonsült történeteimhez, és a Segítekhez is. Na? Mit szóltok hozzájuk?

A(z) Ashton IrwinFF.jpg megjelenítése
Ashton Irwin Fanfiction - A tükör átka

Fülszöveg:

" Az én életem fabatkát sem ér. Hogyan is érhetne, ha nem vagyok egyéb, mint egy tükörbe zárt szörnyeteg? Igen, jól olvastad. Unalmasok a mindennapjaim, főleg úgy, hogy egyfolytában ugyanazt kell csinálnom. Egyik tükörből a másikba utazgatni, vagy éppen egy kisgyereket ijesztgetni a kocsi visszapillantó tükréből. Egyszer-kétszer még muri, na de többször? Nem igazán. "

Colett Hastings arra kényszerült, hogy hátralévő életét - már, ha nevezhető annak - tükrökbe zárva töltse. A lány nem tudja, hogy szellem- e, vagy sem, azt se, hogy meggyilkolták- e vagy nem. Miután kellőképp kiélhette vágyait a gyerekek, és felnőttek ijesztgetésében, találkozik egy olyan fiúval, aki egyáltalán nem rémül meg tőle, sőt; még meg is érinti. Mi történik? A fiú miért tudja megérinteni, míg a többi ember nem? És ő miért nem fél tőle? Ki ez a fiú?



A(z) Calum HoodFF.jpg megjelenítése
Calum Hood Fanfiction (újradolgozás) - Tűzben maradt élet


Fülszöveg:

Ha az embert meg akarják ölni, akkor semmi kétsége efelől: nem méltó az életre. Legalábbis, a norvég lány ezt gondolja. Több hétig fekszik kómában, amikor felébred, akkor kapja meg a dobozkát, és a tartalmát attól a fiútól, akit nem is ismer. Miután felépül, kiengedik, és részt vehet a helyi Tavaszi Bálon, ahol megismerkedik Calum Hood- dal. Csakhogy Eline- nek fogalma sincs, hogy kivel hozta össze a sors. A fiú a polgármester egyetlen gyermeke, és szeme fénye. De vajon az apuka tudja, mit titkol előle a fia? Amint kiderülnek a titkok, a lány összeomlik, ráadásul Calum sem hagy neki békét. Az öngyilkosság határán áll: egy nap már nem fél megtenni. Hogy végződik Eline és Calum sorsa? Sikerül véghezvinni az öngyilkosságot?


A(z) Michael CliffordFF.jpg megjelenítése

Michael Clifford Fanfiction - Miattam van minden

Fülszöveg:

Egy lányt sok mindenért piszkálhatják a gimiben: azért, mert nem olyan, mint a többiek, mert csúnya, mert túl szép, mert karcsú, mert kövér, mert anorexiás. Igen, azért is, mert az apja egy gyilkos. Lilly Walker édesapja kiskorában gyilkosságot követett el az édesanyja ellen. Azóta is börtönben ül, ám mikor Lilly harmadikos a gimiben, már majdnem végez is azzal a tanévvel, hazaengedik az ősét. Lilly- re kétszer annyi nyomás nehezedik, ráadásul kezd megint a középpontba kerülni az apja miatt. Vajon meddig képes megbirkózni a folyamatosan piszkálódó megjegyzésekkel? Na, és az utálókkal? Ki az a Michael Clifford, és miért akarja mindenáron az apához hasonlítani lányát? Talán megvan az oka? De, ha igen, akkor mi az?



A(z) Dylan O'birenFF.jpg megjelenítése
Dylan O'brien Fanfiction - Démoni álca: démonoknak


Fülszöveg:

Mindenkinek mást jelent a vámpír szó. Aaron- nak azt, hogy el kell őket pusztítani, Rachel- nek pedig nemlétező természetfeletti lényeket. Rachel régóta abba az iskolába jár, ahol vámpírok vannak, de csak utolsó előtti évében látja átváltozni őket. Pont aznap, mikor Aaron megérkezik, mint új diák. Ez nem lehet véletlen... Aaron- on, és Rachel- en kívül mindenki fertőzött, így el kell menekülniük. Mielőtt a fiú apja felégeti a létesítményt, Rachel kap a konyhás nőtől egy nyakláncot, és egy mondatot fűz hozzá: Soha ne vedd le!  A lány megfogadja, és Aaron- éknál lakik tovább, a szüleivel való rossz viszonya miatt. De mi van akkor, ha Rachel is megfertőződött? Na, és, ha Aaron is? Miért kapta Rach a nyakláncot? Ki a konyhás néni? És a fiú miért nem kapott ékszert? Aaron apja felajánlja Rach- nek, hogy csatlakozhat a vámpírvadászokhoz. De mi van akkor, ha közéjük való? Akkor a fiúnak kell végeznie vele?

Kinek melyik volt a kedvence? Na, és borítótervek közül? Hú, én az utolsóba imádom azt a fekete szemet. Fantasztikus *-* A sorrendek, ha minden rendben megy: befejezem a segítek mindkét évadát (több nem lesz), aztán a CAS- t újraírom (new nevén Tűzben maradt élet), és végül választhatok három közül. Hát, személy szerint legközelebb hozzám a tükrös áll, így az lesz harmadjára, végül a Michael- es FF, és a Dylan- es. És, ha összejön, akkor a Thomas- os. :) Megjegyzéseket kérek! :( Hatalmas ölelés, Brynn c:

4 megjegyzés:

  1. Nekem mind a négy nagyon tetszik, és (sok gondolkozás után) arra jutottam, hogy az első tetszik a legjobban!!! És az nagyon kár, hogy ennek a blognak csak 2 évada lesz :'(
    Ölel, Gab

    VálaszTörlés
  2. Drágám!
    Ha tudnád, nekem mi minden fordul meg a fejemben! :D
    Igen, kettő, de meg sokáig olvashatjatok. A második evából kész az elso resz es az epilogus XD tegnap megírtam :D többit ugyan meg nem, de majd apránként mindent XD
    Hatalmas ölelés, Brynn

    VálaszTörlés
  3. Wow! *-* Nekem mind nagyon-nagyon tetszik! *_* Van egy ötletem: írd meg mindet ! :D Ilyen sorrendben jó is lesz! :* :D És ha nagyon muszáj választani kedvencet, akkor az Ashton Irwin Fanfiction. ♥.♥ Érdekes történet! ^^ De egyenlőre most Ez a legeslegkedvencebb blogom, és már nagyon várom a folytatást, meg a különkiadást! :D

    Ölel,
    Raven ^^

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Jujj, köszönöm, nagyon drága vagy! :D Hát, megpróbálom megírni őket, de az biztos, hogy ez után a Calumos jön, mert elméletileg azt kellett volna először megírnom. Csak én sose tudom magam tartani a dolgokhoz :(
      Ash, igen. Eredetileg nem ő lett volna a szereplő, hanem amolyan ismeretlen figura, de egyszerűen rá illik a szerep! <3
      Aww, már nem is tudom miket írjak nektek! Csak jönnek a komik, és és... :') Veszettül boldog vagyok! :D

      Hatalmas ölelés,
      Brynn :*

      Törlés