2015. október 7., szerda

.-.

Hi guys!

Még mielőtt bárki is megijedne, ez nem (valószínű), hogy nektek szól. Vagyis félig. Az a nagy helyzet, hogy a facebook profilomat letiltották (igen, most ezen lógok egy darabig), és szeretném közölni, hogy nem tudom kik voltak az ismerőseim, akiket nem jelöltem be, jelöljenek nyugodtan.
Rész vasárnap! :)

Neked meg, ha olvasod a blogom, tisztelt jelentő, csak annyit mondanék, hogy akárhányszor letiltasz, annyiszor csinálok új fiókot. Van még 176428274 gmail fiókom, szóval... :) Csak rajta.
Szóval szóval szóval... (szóismétlés), ne ijedjetek meg, a csoportnak nem lett semmi baja, mert voltam olyan okos, hogy beállítottam egy másik embert is rendszergazdának. De fel kéne venni az igazi profilomat is, nem? o.O Az túl kockázatos xD
Na, ölelés <3

Ui: Várjátok már a fejezetet? Csak mert az utóbbiakhoz nem érkezett szinte semmi visszajelzés :(

2 megjegyzés:

 1. Én Brynn-im!
  Ki lehetett az a ......., aki letiltott?? Megkeresem, és majd jól s*ggbe rúgom, de úgy, hogy elszáll egészen az Uránuszig!!
  Na, miután lehiggadtam, az eddigi részek nagyon tetszettek, egyenesen imádtam őket, és izgatottan várom a következő részt!!
  Ölel, Gab
  Ui.: Ha van kedved (hihihi), akkor mehetünk együtt, és úgy rúgjuk s*ggbe azt, aki letiltott ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia drágám! <3

   Fogalmam sincs, nem hiszem, hogy bárkinek is ártottam volna, de o tudja... Köszönöm drága, de en csak a fiókomat sajnálom. Remelem vissza kapom.
   Köszönöm, hogy mindig kommentálsz! Hallottad mar a fiúk uj zenéjét? (hey everybody) nekem most az a kedvencem :3
   Hatalmas ölelés,
   Brynn :*
   Ui.: az jo lenne :D

   Törlés