2015. július 11., szombat

Köszönöm!

Hi guys! :)
Megkaptam életem legszebb könyvborítóját és meg kell mondjam, imádom! Csodálatos! Nem hittem volna, hogy ennyire jól meg lehet csinálni, de ez minden képzeletemet felülmúlta! 
Leah Hope Eastbrook készítette el nekem, nagyon hálás vagyok neki, hogy ilyen hamar! :)

Ami pedig, a jövőbeni terveket illeti, nemsokára egy új fejezettel lehettek gazdagabbak. Meg kell mondanom az igazat, nem halogathatok tovább:
A blog nem csak L.H. fanfiction. Nem fogom megmondani, hogy melyik az (na jó, sorozat :3), de egy kicsit később fog kiderülni. 
Mivel elég rég volt ilyen nem fejezet-rész, ezért úgy döntöttem, most itt az ideje összefoglalnom.
Nem tudom, mennyire kiszámítható a történet, mindenesetre remélem, hogy nem túlzottan. Eredetileg csak L.H. fanfic- nek szántam, de közben elkezdtem nézni egy nagyon jó sorozatot (furdaljon a kíváncsiság, éljen! :)) és közben felszedtem egy bétát is (bocs, hogy így fogalmazok rólad, barátosném :3), szóval gondoltam, ideje olyat létrehozni, ami kicsit más, mint a többi. Még ilyen fanfiction- t nem láttam, de később talán lesz. Addig is: sima sztorinak indult, de elárulom, valamennyire a húszon nem tudom hányadik fejezettől kezd átmenni fantasybe. Egy új "faj"-féleségről olvashattok majd, azt hiszem. Bár, be kell vallanom, néhány helyen eltértem az eredetitől, de nem akkora probléma. :)
Remélem kíváncsivá tettelek titeket, a könyvborítóért pedig örök hála Leah- nak! :) Bétám már az összes fejezetet elolvasta (jelenleg 29 van, mindennel együtt) és azt hiszem, kijelenthetem, hogy egész jól haladok a történettel. Kezdem érezni azt a kötődést a történettel, amit az eleje óta várok. Nagyon fontos nekem! :)
Mivel már kezdek előre tervezni, azt hiszem, hogy a történetnek második évada is lesz. Mikor mindent megtudtok a húszon valahányadik fejezetekben, onnantól egy másik világ fog elénk tárulni, szóval... Körülbelül harminc valamennyire lehet számítani, utána indul a második évad. :)

Köszönöm, hogy időt szántatok erre a béna kis bejegyzésre, de muszáj volt megírnom! :)
Ölellek titeket!

2 megjegyzés:

 1. De izginek hangzik, és már tényleg furdal a kíváncsiság, hogy melyik sorozatról van szó!! De várom már a részt, és ahwww <3
  Ölel, Gab

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, hogy felkeltettem az érdeklődésed! :) Hamarosan minden kiderül <3

   Ölel,
   Brynn

   Törlés